Meiden MA2 starten seizoen goed

Afgelopen zaterdag speelde VCH MA2 haar 1e competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen 2024-2025 uit tegen Smashing ’72 in Diemen. Dit seizoen bestaat MA2 uit de meiden: Jennifer, Byoux, Lara, Evy, Nora, Marina, Belicia en Faidra.

De moeder van Evy en Lara en de vader van Jennifer gingen mee om team MA2 aan te moedigen. Om 09:45 uur verzamelen bij de FBK-hal om gezamenlijk naar Diemen te rijden. Door alle wegwerkzaamheden in en rond Amsterdam was het drama om in Diemen op tijd aan te komen. Maar gelukkig waren 6 meiden enigszins op tijd om zich warm te lopen en in te spelen.

Om even over elven begon de wedstrijd. VCH MA2 zat meteen goed in de wedstrijd. Er werd goed in drieën gespeeld en lekker aangevallen. Dit betekende een duidelijke winst van de 1e set met 17-25 voor VCH MA2.

Inmiddels waren Evy en Belicia ook gearriveerd en konden meteen meedoen in de 2e set. Het was vrij warm in de sporthal, dus het was prettig om met 2 wissels te spelen. De 2e set ging hetzelfde als de 1e set. Ook werd er goed geserveerd en geblokt. Ook de 2e set werd met 15-25 gewonnen.

Helaas kwam er een dipje in de 3e set. VCH MA2 kwam om achterstand. Er werden slordige foutjes gemaakt en wat paniekerige acties. De meiden VCH MA2 begonnen aan een inhaalrace. Maar de achterstand was te groot en zo werd de 3e set met 25-20 verloren.

De 4e set ging gelijk op. Maar gelukkig kwam VCH MA2 op stoom en werd de 4e set met 21-25 gewonnen en dus de 1e wedstrijd met 1-3!

Alle credits voor alle 8 de meiden van VCH MA2. Ze hebben echt super gespeeld en gingen voor elke bal. Coach Mark zag het team groeien en er werd goed samengewerkt.

Volgende week zaterdag 28 september 2024 ontvangt VCH MA2 Atalante MA1 om 15:00 uur thuis in de FBK-hal.

Groetjes van team VCH MA2  

Reactie achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *