Meiden MA2 verliezen van Atalante

Afgelopen zaterdag speelde VCH MA2 haar 2e competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen 2024-2025 thuis in de FBK-hal tegen Atalante MA1 uit Vinkeveen.

De 1e competitiewedstrijd werd door de meiden van VCH MA2 met 1-3 gewonnen. Dus het smaakt naar meer overwinningen. Jennifer en Byoux moesten om 13:00 uur een wedstrijd fluiten.

Om 14:30 uur werd de wedstrijd warming-up gedaan en ingespeeld. De meiden hebben er zin in!

Om even over drieën begon de wedstrijd en Koos was onze scheidsrechter. In het begin maakten VCH MA2 veel onnodige fouten. Er werd slordig gespeeld en het was onwennig. Hierdoor kwam MA2 snel op achterstand. Gelukkig wisten de meiden zich door een snelle time-out weer te herpakken en kon er inhaalslag gemaakt worden. Helaas kwam VCH MA2 niet langszij. De 1e set werd met 18-25 verloren.

De 2e set ging veel beter. Er werd in drieën gespeeld en er zaten goede opbouwen en aanvallen bij. Maar Atalante was sterker. Ook de 2e set werd met 18-25 verloren.

De 3e set kwam VCH MA2 wederom op grote achterstand. Maar Belicia zorgde voor een zeer goede service-reeks, zodat VCH MA2 inliep. Het werd nog spannend, maar helaas werd ook de 3e set met 19-25 verloren.

In de 4e set raakte VCH MA2 de kluts kwijt en ontstond/ontstonden er lichte irritatie(s). De servicepasses gingen niet juist richting de setter, waardoor er geen punten werden gescoord. Ook de 4e set werd verloren, 13-25.

Een mindere wedstrijd kan gebeuren. Snel vergeten en de focus leggen op de volgende.

Volgende week zaterdag 5 oktober 2024 ontvangt VCH MA2 AMVJ Martinus MA2 om 15:00 uur thuis in de FBK-hal.