Week van de scheidsrechter: start 5 oktober

Van zaterdag 5 oktober tot en met zondag 13 oktober 2024 zetten we onze scheidsrechters weer in het zonnetje, het is dan namelijk de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Via de volgende link kan je ideeën opdoen om jouw scheidsrechter te bedanken in deze week: Nevobo | Week van de Scheidsrechter: 5 t/m 13 oktober 2024

Ik wil jullie ook wijzen op het feit dat we twee scheidsrechter gerelateerde meldpunten hebben, namelijk Scheidsrechterstress en Scheidsrechtervragen.

Het formulier “Meldpunt Scheidsrechterstress” is bedoeld om aan te geven dat je stress ervaart en mogelijk een buddy zoekt (hierna uitgelegd). Dit formulier is anoniem, het enige dat we van je vragen is als je een buddy wilt, dat je contactinformatie doorgeeft waardoor ik persoonlijk kan doorgeven wie jouw buddy wordt. Je info wordt niet doorgegeven, situaties worden niet uitgelegd aan anderen.

Het formulier “Meldpunt Scheidsrechtervragen” is bedoeld om vragen te kunnen stellen over spelregels, situaties of andere dingen die te maken hebben met het fluiten van een wedstrijd. Ook hier kan je het volledig anoniem doen, waarna het antwoord op je vraag op de website gezet kan worden, OF je kan je contactinformatie doorgeven waarmee je vervolgens gecontacteerd wordt.

Meer info en de links kan je hier vinden: Meldpunt Stress/Vragen – Volleybal Club Hoofddorp