Van het bestuur

Beste VCH-ers,
Het is elke keer weer genieten als de zalen weer volop benut worden door onze volleyballers.

De jongste jeugd die enthousiast aan het trainen is geslagen met veelbelovende jonge trainers en fantastische oude bekenden, maar ook de instroomgroep recreanten die de eerste beginselen leren bij Barbara en Wietze. En op initiatief en onder leiding van onze nieuwe trainer Sergiu zijn de trainers ook al een keer bij elkaar gekomen om ervaringen te delen en kennis uit te wisselen.

Om dat door te zetten hebben we nog wel een dringende oproep. We zijn namelijk nog op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd, per december/januari. Dus ben je geïnteresseerd om iets toe te voegen aan de vereniging, laat het dan weten aan bijvoorbeeld bestuurslid Martijn. Ook ouders van die jongste jeugd roepen we van harte op om te reageren. Zonder wedstrijdsecretaris is het spelen van wedstrijden best lastig. Daarnaast zoeken we ook een coördinator voor Jantje Beton. Het zijn inkomsten voor de vereniging, is een relatief kleine taak, maar wel belangrijk om al onze activiteiten te financieren.

De afgelopen maanden hebben we druk gezocht naar mogelijkheden om de sportspeeltuin te organiseren. Het blijkt nu dat Sportservice meerdere gelijkwaardige activiteiten organiseert, gratis. Daar kunnen wij niet tegenop. Daarom moeten we dit plan in de ijskast zetten, tot onze grote spijt.

Dat geldt niet voor de andere activiteiten. In het door de leden vastgestelde beleidsplan hebben wij als bestuur de opdracht aangenomen om activiteiten voor onze leden te organiseren. We lopen tegen de beperking van de beschikbaarheid van onze leden aan. We hebben daarom een oproep gedaan aan de teams om een activiteit op te pakken. Hopelijk lukt het om zo een aantal activiteiten door te kunnen laten gaan. Help ons er graag bij!

Jullie weten dat we met onze kleding zijn overgestapt naar de Clubkledingwinkel. Naar aanleiding van de overeenkomst gaan we onze trainers een VCH trainingsshirt aanbieden. Kledingcoördinator Peter verzamelt momenteel de maten en dan kan de bestelling geregeld worden.

Als laatste: leuk ander nieuws. Dames 1 heeft een afspraak gemaakt met Meersquash. Op maandagavond wordt de training gecombineerd met een krachttraining in de fitness bij Meersquash. Dat belooft wat voor de toekomst, nadat er de afgelopen weken al goed tegenstand is geboden aan teams uit de 2e divisie en topdivisie in de nationale beker. Dames 1 heeft trouwens nog geen sponsor, dus zegt het voort en help de dames aan een nieuwe hoofdsponsor.

Dat was het weer voor nu, tot in de zaal!

Namens het bestuur, 

Esli

Reactie achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *