VCH Heren 4 blij met eerste overwinning

Heren 4 speelde afgelopen zaterdag de 2e competitiewedstrijd tegen VCO Heren 2 in Oegstgeest en niet geheel onverdienstelijk 😊. Er werd met 1-3 gewonnen!

De binnenkomst in sporthal de Cuyl in Oegstgeest was opmerkelijk. Er was een ontvangst tafel waar gevraagd werd de namen van de spelers van je team op te geven.
Toen nog een idee waarom, dat werd pas later duidelijk toen na de warming up, op alle 4 de velden de spelers werden voorgesteld. Best apart.
Het bleek een SuperSaturday te zijn voor VCO. Alle VCO teams hadden die dag een thuiswedstrijd. Dus vandaar deze eenmalige actie.

VCH was met Jan, Piet, Anjo, Gerco, Oleg, Dave, Koos en coach Marcel naar Oegstgeest afgereisd waarbij een deel van het team wat aan de late kant arriveerde door een opmerkelijke route van de navigatie te volgen, terwijl Oegstgeest gewoon aan de A44 ligt.

In tegenstelling tot de vorige wedstrijd waarbij VCH H4 aan het einde van de set het niet kon afmaken lukte dat deze keer beter.
De teams waren aan elkaar gewaagd en de eerste 3 sets ging de score dan ook lang gelijk op.
Coach Marcel nam op tijd de time-outs en deze keer was het VCH wat de sets naar zich toe kon trekken met 22-25, 19-25 en 15-25.
Helaas kon deze stijgende lijn niet worden doorgezet.
De wedstrijd was natuurlijk al gewonnen en de concentratie werd wat minder. Marcel moest iets eerder weg en reservecoach Jan deed er alles aan om het team scherper te krijgen maar helaas was de eindfase van de set voor VCO (25-21).
Speciale vermelding verdient Dave die zijn eerste competitiewedstrijd speelde op de niet zo makkelijke positie als middenaanvaller.
Hij deed dat prima en dat geeft Heren 4 vertrouwen in de komende wedstrijden. Zeker als Thijs terug is van vakantie want hij moet ook zijn debuut nog maken.  
Dan is het ook het moment voor een nieuwe teamfoto, mits iedereen aanwezig natuurlijk 🙂

De eerst overwinning is een feit en dat smaakt natuurlijk naar meer.
Het is een merkwaardige competitie want woensdag spelen we weer tegen VCO H2, maar dan in de FBK. En vrijdag 8 november spelen we weer in Oegstgeest.
Deze extra wedstrijden zijn het gevolg van een terugtrekking van een team uit de competitie. Sommige teams komen we dus 3 keer tegen.

Zolang het teams zijn waar we van kunnen winnen is dat natuurlijk prima 😊

Reactie achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *