Dipje voor VCH Meiden MA2

Afgelopen zaterdag speelde VCH MA2 haar 4e competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen 2024-2025 uit in Haarlem tegen de meiden van Spaarnestad MA5.

Met de 4-0 overwinning van vorige week tegen AMVJ Martinus nog vers in het geheugen reizen de meiden van VCH MA2 vol goede moed om 08:45 uur af richting Haarlem. De vader van Marina en de vader van Nora zorgden voor het vervoer. De ouders van Lara en de moeder van Byoux gingen gezellig mee om de meiden aan te moedigen.

Voor een aantal is 11:00 uur spelen op de zaterdagochtend aan de iets te vroege kant. Dus een lekkere wedstrijd warming-up zorgde ervoor dat iedereen wakker is. De wedstrijd begon om even over 11:00 uur.

De eerste paar punten verliepen niet lekker. Er was chaos met twijfelballen bij VCH. Dus een snelle time-out van de coach om iedereen van VCH MA2 weer even op scherp te zetten en te vertellen wat wij bij Spaarnestad ook alweer komen doen. Met alle neuzen dezelfde kant op, bleef het spel stroef bij VCH verlopen. De meiden kregen geen grip op de 1e set. Deze werd uiteindelijk met 25-19 verloren.

Aan het begin van de 2e set wisten de meiden waaraan het in de 1e set lag en er moest zeker met meer overtuiging en inzet gespeeld worden. Echter de 2e set werd nog dramatischer. De meiden kwamen er wederom niet aan te pas en niet omdat Spaarnestad MA2 zoveel beter was. Deze set werd met 25-12 verloren.

In de 3e set hadden de meiden eindelijk de flow erin. Zij kunnen veel beter, maar door meer inzet en lef werd deze set met 20-25 gewonnen.

Het is nog zaterdagochtend en we zijn er toch is het motto. Met 5 ouders meegereisd als supporters, dus een 5e set zou voor VCH mooi zijn. Helaas mocht het niet zo zijn. VCH MA2 verviel in het spel van de 1e en 2e set. De 4e set werd met 25-16 verloren. Eindstand:  3-1 voor Spaarnestad ☹.

Erg jammer, maar het kan wel eens wedstrijd minder gaan. Hoofd omhoog, leren van de fouten en het de volgende wedstrijd gewoon beter doen. Op naar zaterdag 19 oktober 15:00 uur thuis tegen Albatros MA3.   

Groetjes van team VCH MA2  

Reactie achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *