MB2 speelt met GRRRRRR

Een set verliezen met 26-24 is natuurlijk wel even balen. Maar we hadden hem dus bijna 👍🏻 Wat mooi om te zien wat energie met de meiden kan doen: GRRRRR. Daar moesten ze wel even om lachen en even aan wennen. Ik maakte er ook gebaren bij.
Misschien kun je je het voorstellen. Laten we er voor gaan!
Niet bescheiden, niet balen, maar GRRRRR, energie er in!
En dat is die derde set prima gelukt! En dan gaan we méér, dan spelen we beter, zijn er méér aanvallen met smash, helpen we elkaar méér, is techniek bijna geen issue meer, komen we in een flow. Lekker toch?! 😎🏐

Hoe komen we op dat energieniveau? Elkaar bewust oppeppen/aanmoedigen, even een high/low five, genieten van een punt, bij elkaar in de huddle, focus op het spel en minder op het scorebord, applaus en support van de tribune, luid in het veld.

En je ziet dat het werkt, want we hadden die 3e set bijna gewonnen. 🤠

Uiteindelijk is het 4-0 geworden. Maar goed, toch 76 punten gescoord. Dat zijn er best een hoop! 👍🏻🔥

Soraya heeft voor de 2e wedstrijd op rij het meeste gesmasht. Zij was ook onze aanvoerder. De service van Melanie was vaak onhoudbaar: bovenhands, hard, geplaatst.
Mellaney dook voor ballen en was duidelijk: Gaan voor die ballen, iedereen!
Romy nam de GRRRR over en kon echt genieten van een gewonnen punt en iedereen oppeppen.
Linde had echt goede services achter in het veld. Dat maakt een aanval in 3 voor de tegenstander echt lastig.
Ook de service van Amy liep goed! Geconcentreerd op het juist raken. Mooi om die focus te zien!

Op naar komende zaterdag. We spelen dan om 13 in de FBK. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Nu al zin in! 🤠