Hulp gezocht voor Scholentoernooi 2 november

Op zaterdag 2 november organiseert VCH het jaarlijkse school volleybaltoernooi voor basisscholen in Hoofddorp. Om dit weer tot een succes te maken, hebben we vrijwilligers nodig!

Op zaterdag 2 november is het weer zover. VCH organiseert het jaarlijkse school volleybaltoernooi voor alle basisscholen in Hoofddorp.
In de FBK-hal zal er ongeveer tussen 9:30 en 15:00 uur gevolleybald gaan worden. 
Om dit weer tot een succes te maken, hebben we nog wel wat vrijwilligers nodig die of de hele tijd (9:00 – 15:00 uur) aanwezig willen en kunnen zijn, of een dagdeel.

  • We hebben mensen nodig die om 9u willen helpen met de opbouw van de velden, lijnen plakken, warming up,  zaal aankleden (vlaggen ophangen etc.).
    (Het afbouwen om 15:00 uur (kan nog eerder worden afhankelijk van inschrijvingen) vragen we de ouders en aanwezigen om te helpen)
  • We hebben voor de hele dag 1 of 2 personen nodig die aanwezig is/zijn en de EHBO kan/kunnen verzorgen. Dit kan ook afgewisseld worden, een persoon in de ochtend en een in de middag. Meerdere personen per dagdeel zijn ook welkom.
  • Voor de scheidsrechters die de wedstrijden fluiten willen we kijken of er enthousiaste jeugdspelers zijn die willen helpen, maar Senioren zijn natuurlijk ook zeker welkom!  Het gaat om de CMV-volleybal regels (niveau 1-4). Een dagdeel (ong 9:00-12:00 of 12:00-15:00 afhankelijk van de rondes) fluiten is ook mogelijk.

Heb je nog wat tijd over die zaterdag en zou je ons willen helpen, dan kun je je aanmelden via jeugdcommissie@vchoofddorp.nl.

Wij zijn blij met al jullie hulp!!

Groeten, VCH- mini en jeugdcommissie

Reactie achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *